Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Hovedret
30 minutter
35 minutter
13
Fremgangsmåde:
Vask kartoflerne og læg dem i bagepapirspakker (4 stk.) med snittede porrer i tykke skiver. Kom klatter af smør, salt og peber ved og luk pakkerne med klips. Stilles i ovnen ved 200° i ca. 35 min., til kartoflerne er møre.
Brun fedtsiden af anden i pande og stil andestykkerne i ovnen ved 200° i 20 min., til de er gennemstegte. Kom halverede blommer og hakket løg i en gryde med smør og sauter. Kog af med vin og så med suppe og jævn sovsen med majsstivelse udrørt i koldt vand.
Antal personer: 4
600 gram Små kartofler
2 stk Porre
30 gram Usaltet smør
1 tsk Køkkensalt
1 knsp Peber
2 stk Andebryst
8 stk Blomme
1 stk Skalotteløg
20 gram Usaltet smør
2 deciliter Rødvin
2 deciliter Hønsebouillon
1 tsk Majsstivelse
1 stk Grøn lollosalat