Andebryst med blommesovs

15/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Hovedret

30 minutter

35 minutter

13



Fremgangsmåde:

Vask kartoflerne og læg dem i bagepapirspakker (4 stk.) med snittede porrer i tykke skiver. Kom klatter af smør, salt og peber ved og luk pakkerne med klips. Stilles i ovnen ved 200° i ca. 35 min., til kartoflerne er møre.

Brun fedtsiden af anden i pande og stil andestykkerne i ovnen ved 200° i 20 min., til de er gennemstegte. Kom halverede blommer og hakket løg i en gryde med smør og sauter. Kog af med vin og så med suppe og jævn sovsen med majsstivelse udrørt i koldt vand.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

600 gram Små kartofler

2 stk Porre

30 gram Usaltet smør

1 tsk Køkkensalt

1 knsp Peber

2 stk Andebryst

8 stk Blomme

1 stk Skalotteløg

20 gram Usaltet smør

2 deciliter Rødvin

2 deciliter Hønsebouillon

1 tsk Majsstivelse

1 stk Grøn lollosalat

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g