Chokolade cookies

23/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Andet

Bagværk

15 minutter

15 minutter

9



Fremgangsmåde:


  1. Tag smøret ud af køleskabet så det har rum temperatur
  2. Pisk smør med både sukker og farin
  3. Tilsæt æg et ad gangen under fortsat piskning med elpiskeren
  4. Hak chokoladen groft
  5. Vend den sigtede hvedemel, bagepulver, kakao og salt og hakkede chokolade i dejen
  6. Dejen formes til en pølse pakkes ind i bagepapir og lægges i køleskabet i mindst to timer gerne 3 eller længere
  7. Ovnen sættes på 180°
  8. Skær den kolde dej ud i 20-25 skiver og læg skiverne på bagepapir på 1-2 plader
  9. Bages i 15 minutter til de er sprøde og gyldne
  10. Tages ud af ovnen og lægges på en bagerist til afkøling


TIP: Chokolade cookies skal være bløde indeni og hårde uden på.

TIP :Erstat eventuelt halvdelen af den hakkede chokolade med hakkede hakkede hassel nødder eller valnødder.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 6

160 gram Usaltet smør

180 gram Sukker

70 gram Brun farin

2 stk Æg

300 gram Chokolade

250 gram Hvedemel

1 tsk Bagepulver

1 tsk Køkkensalt

2 tsk Kakao

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g