Stegte nudler med kecap manis

26/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Asiatisk

Hovedret

15 minutter

15 minutter

12



Fremgangsmåde:

Stegte nudler med kecap manis

Kog nudler efter anvisning på emballagen.

Opvarm olien i en wok. Lynsteg knust hvidløg og finthakket chili til det begynder at dufte krydret. Tilsæt udskåret kyllingekød og steg det til det er brunet.


Hak kinakålen og forårsløgene og tilsæt dem. Steg indtil forårsløgene er blevet bløde og kødet er færdigstegt.


Tilsæt nudler, kecap manis, saucer og sukker. Steg mens der vendes rundt i retten. Fjern wokken fra varmen. Tilsæt hakket koriander og vend det hele godt.


Dine stegte nudler er nu klar til at blive serveret, velbekomme.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

100 gram Nudler

2 tsk Sesamolie

2 stk Hvidløgs fed

2 stk Frisk chili

600 gram Kyllingebryst

250 gram Kinakål

4 stk Forårsløg

2 spsk Kecap manis

1 spsk Oystersauce

1 spsk Fish sauce

1 spsk Sukker

1/2 bdt Frisk koriander

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g