Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
15 minutter
15 minutter
12
Fremgangsmåde:
Stegte nudler med kecap manis
Kog nudler efter anvisning på emballagen.
Opvarm olien i en wok. Lynsteg knust hvidløg og finthakket chili til det begynder at dufte krydret. Tilsæt udskåret kyllingekød og steg det til det er brunet.
Hak kinakålen og forårsløgene og tilsæt dem. Steg indtil forårsløgene er blevet bløde og kødet er færdigstegt.
Tilsæt nudler, kecap manis, saucer og sukker. Steg mens der vendes rundt i retten. Fjern wokken fra varmen. Tilsæt hakket koriander og vend det hele godt.
Dine stegte nudler er nu klar til at blive serveret, velbekomme.
Antal personer: 4
100 gram Nudler
2 tsk Sesamolie
2 stk Hvidløgs fed
2 stk Frisk chili
600 gram Kyllingebryst
250 gram Kinakål
4 stk Forårsløg
2 spsk Kecap manis
1 spsk Oystersauce
1 spsk Fish sauce
1 spsk Sukker
1/2 bdt Frisk koriander