Video: Gris med rosmarin og æbler
Gris med rosmarin og æblerKøkken:
Ingredienser:
Fransk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Svinekoteletter
-
2 stk Æbler
-
2 stk Rødløg
-
1 deciliter Rødvin
-
1 spsk Sherryvineddike
-
1 tsk Rørsukker
-
15 gram Smør
-
2 kvist Frisk rosmarin
Gris med rosmarin og æble
Steg koteletterne med rosmarin, salt og peber.
Ca. 1 min. ved hård varme på hver side, derefter 3-4 min. på hver side.
Lad dem efterfølgende hvile ca. 5-7 min.
Tilsæt løg skåret i grove stykker og udkernede æbler skåret i både.
Steg dem på panden til de er gyldne.
Tag det af panden.
Deglacér panden med rødvinen og reducér 1-2 min.
Tilsæt sukker, eddike, salt og peber.
Til sidst tilsættes smør, og saucen røres godt sammen.
Servér koteletterne med æble, løg og rødvinssaucen.
God appetit!
Gris med rosmarin og æble
Som tilbehør til retten "gris med rosmarin og æble" anbefaler vi et godt brød.
Du kan finde opskrifter på mange gode brød her på vores side.
Se fx vores opskrift på bondebrød fra Mors eller på naanbrød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lynsyltede rødløg
Lynsyltede rødløgBring vandet i kog. Skær rødløget i meget tynde skiver.Hæld det kogende v...
Osso buco med gremolata
OssobucoLæg ud med at skære et lille snit i kødsenerne, der omkranser kødskiverne, så køde...
Laksefrikadeller med remoulade
Skær laks og torsk i mindre stykker.Blend de to slags fisk med æg, mel og ½ dl vand til en...