braiseret pork belly

26/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Andet

Hovedret

30 minutter

3 timer 0 minutter

5



Fremgangsmåde:

Læg brystet i en egnet bradepande, og hæld væsken på, så den når 2/3 op til kødet - spæd evt. til med vand.
Læg resten af ingredienserne ved og stil det hele i en forvarmet ovn ved 180 grader.
Lad det stå i ca. 2-3 timer og køl ned. Stil i køleskabet under pres natten over - og lun langsomt op ved 200 grader til overfladen er blevet sprød.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

1 kg Svinebryst til stegning

4 deciliter Halvtør hvidvin

3 kvist Frisk timian

5 stk Grøn peberfrugt

2 stk Laurbærblad

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g