Rådyrbov med champignonsauce

16/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Hovedret

30 minutter

2 timer 10 minutter

14



Fremgangsmåde:

Skær nogle snit i bovens fedtkant. Brun boven på alle sider. tilsæt øl, vin, 3 løg, 1/4 af champignonerne, salt og peber. Lad boven simre under låg i små 2 timer. Tag kødet op og hold det varmt. Si skyen og kom den tilbage i gryden.

Kom lidt smør på panden og steg resten af de halve champignoner ved kraftig varme i ca 8 min. Kog imens skyen ind ved kraftig varme. Tilsæt bouillon, vand og fløde og lad saucen koge ved jævn varme under omrøring. Jævn saucen og tilsæt champignon og smag til.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 6

2 stk Dyrebov

Usaltet smør

4 stk Øl

0,25 deciliter Hvidvin

5 stk Løg

1,5 kg Champignon

Køkkensalt

Peber

0,5 liter Vand

2 stk Oksekødsbouillonterning

0,5 liter Piskefløde 38%

Maizena

2,5 kg Aspargeskartofler

1 pakke Sukkerært

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g