Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Hovedret
30 minutter
2 timer 10 minutter
14
Fremgangsmåde:
Skær nogle snit i bovens fedtkant. Brun boven på alle sider. tilsæt øl, vin, 3 løg, 1/4 af champignonerne, salt og peber. Lad boven simre under låg i små 2 timer. Tag kødet op og hold det varmt. Si skyen og kom den tilbage i gryden.
Kom lidt smør på panden og steg resten af de halve champignoner ved kraftig varme i ca 8 min. Kog imens skyen ind ved kraftig varme. Tilsæt bouillon, vand og fløde og lad saucen koge ved jævn varme under omrøring. Jævn saucen og tilsæt champignon og smag til.
Antal personer: 6
2 stk Dyrebov
Usaltet smør
4 stk Øl
0,25 deciliter Hvidvin
5 stk Løg
1,5 kg Champignon
Køkkensalt
Peber
0,5 liter Vand
2 stk Oksekødsbouillonterning
0,5 liter Piskefløde 38%
Maizena
2,5 kg Aspargeskartofler
1 pakke Sukkerært