Video: Kalkunbryst i marinade
Kalkunbryst i marinadeKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
10
Tilberedningstid
4 timer 20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
2 stk Hvidløgs fed
-
3 deciliter Vand
-
1 tsk Salt
-
1.2 deciliter Olivenolie
-
2 deciliter Hvidvin
-
1.2 tsk Paprika
-
1 tsk Peber
-
1 knsp Stødt ingefær
-
1 stk Kalkunbryst
-
1.2 deciliter Soy sauce
Fremgangsmåde
Kalkun er en rigtig lækker spise.
Og at det er fedtfattig, gør det ikke dårligere.
Ligesom kylling kan kalkun sagtens spises kold dagen efter, eller senere samme dag, og jeg synes derfor også, at det er en meget anvendelig ret.
Når du vil lave kalkunbryst i marinade, skal du starte med at røre alle ingredienserne til marinaden sammen.
Hæld herefter marinaden i et ildfast fad og læg kalkunbrystet i fadet.
Vend kalkunbrystet rundt i marinaden, så der er marinade på hele brystet og stil så fadet i køleskabet i minimum fire timer.
Du må gerne vende det nogle gange i løbet af denne tid, så marinaden trænger ind på alle sider af kalkunbrystet.
Når kalkunbrystet har trukket i marinaden i køleskabet, tager du det op og bruner det på alle sider i noget fedtstof på en pande.
Læg så kalkunbrystet tilbage i det ildfaste fad og hæld hvidvinen i.
Steg kalkunbrystet i en forvarmet ovn ved 200 grader i cirka en time
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hvid pizza med karamelliserede løg og æble
Hvid pizza med karamelliserede løg og æble PizzadejRør gæren ud i det lunkent vand og tils...
Lammegyros
Ælt lammefarsen med tomatpure, hvidløg, godt med salt og hakket persille. Rør krydderierne...
Frugtsalsa
Bland alle ingredienserne i en blender og purér dem til de er finthakkede, men ikke til en...