Tunmousse

21/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Forret

0 minutter

15 minutter

10



Fremgangsmåde:

Tunmousse

Hæld olien fra tunen.

Mos tunen i en skål med gaffel eller elpisker.

Tilsæt smør, creme fraiche, citronsaft og krydderier.

Rør det hele sammen og smag til.


Fyld moussen i en form (skyl først formen med koldt vand, så hænger moussen ikke fast).

Stilles i køleskab mindst 1/2 døgn.

Pynt med halve cherrytomater, agurkeskiver, iceberg og brøndkarse.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 2

3 dåse Tun i olie

200 gram Smør

1 deciliter Creme fraiche 9%

1 tsk Citronsaft

0,5 tsk Bordsalt

Peber

Cherrytomat

Iceberg salat

Brøndkarse

Agurk

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g