Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Andet
Tilbehør
0 minutter
30 minutter
11
Fremgangsmåde:
Sådan laver du Haydari
Det er en god ide først at fjerne kernerne og stilken fra perberfrugterne.
Når det er gjort, læg perberfrugterne på en bageplade men bagepapir og lad dem stå i ovnen ved omkring de 200 grader, omkring de 20minutter. Det varierer fra ovn til ovn, men et tegn på at de er færdige er når peberfrugterne begynder at få en sort farve.
Når peberfrugterne har kølet tilpas af, pil skinnet af dem.
Ingerdienserne køres nu på en foodprocessor.
Pas på at de forskellige dele ikke mases helt i stykker. Tag det fra, efterhånden som det er delt og bland det i en skål for sig.
Smag til med salt, peber og paprika. Hvis den ønskes stærk smag til med chili eller cayennepeber.
Anvendes som dip eller til at komme på brød.
Antal personer: 8
1,5-2 deciliter Soltørret tomat
1,5 deciliter Feta i tern
10 stk Bredbladet persille
2 stk Hvidløgs fed
1 stk Rød peberfrugt
1 stk Gul peberfrugt
1 stk Grøn peberfrugt
1 stk Rødløg
1/2 deciliter Kikærtepure
2 spsk Græsk yoghurt
1 tsk Chili