Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Hovedret
20 minutter
30 minutter
9
Fremgangsmåde:
Oscars laksepakker
Løg, gulerødder og porrer rengøres, skrælles og skæres i tynde strimler. Kartoflerne skrælles og skæres i meget tynde skiver (brug evt. en flad ostehøvl).
Klip 4 store stykker bagepapir og læg en laksefilet sammen med grønsager og kartofler lagvis på hvert stykke. Dryp citronsaft og olie over, drys med salt og peber og smuldr 1/2 bouillonterning over hver.
Luk pakkerne (som en gave: først midt på, dernæst i enderne) og luk med en hæftemaskine.
Bag pakkerne i ovnen ved 200° i 20-25 min. Tiden afhænger mest af kartoflernes tykkelse, og de kan evt. forkoges 6-8 min. for at gøre bagetiden kortere.
serveres med brød.
Antal personer: 4
300 gram Løg
400 gram Porre
400 gram Gulerod
800 gram Kartofler
1 stk Citron
1 tsk Køkkensalt
1 tsk Peber
2 stk Kyllingbouillonterning
600 gram Laksefilet
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cumque, labore!