Champignonsuppe

19/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Forret

30 minutter

1 timer 0 minutter

8



Fremgangsmåde:

Løgene dampes i fedtstof til de er bløde, men ikke brune. Hertil mel indtil løgene er opslugt i fedstoffet. Suppen tilsættes lidt efter lidt og smages til med salt. Herefter tilsættes champignon og fløde, hvorefter suppen koges i ca. 10 min. Citron tilsættes inden servering.

Serveres med groft brød.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

500 gram Champignon

2 stk Finthakket løg

20 gram Margarine

2 spsk Hvedemel

1,25 liter Hønsebouillon

1 deciliter Piskefløde 38%

2 spsk Citronsaft

1 tsk Køkkensalt

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g