Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
500 gram Champignon
2 stk Finthakket løg
20 gram Margarine
2 spsk Hvedemel
1,25 liter Hønsebouillon
1 deciliter Piskefløde 38%
2 spsk Citronsaft
1 tsk Køkkensalt
Løgene dampes i fedtstof til de er bløde, men ikke brune. Hertil mel indtil løgene er opslugt i fedstoffet. Suppen tilsættes lidt efter lidt og smages til med salt. Herefter tilsættes champignon og fløde, hvorefter suppen koges i ca. 10 min. Citron tilsættes inden servering.
Serveres med groft brød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Balsamico bagte kartoffler
Varm olien i en stor stegepande. Tilsæt kartofler, løg og hvidløg. Tilsæt timian, rosm...
Braiseret lammekølle i rødvin
Sådan laver du braiseret lammekølle i rødvin:Skær køllen i 2 stykker og brun dem på en var...
Varm brie med tomatsalat
Forvarm ovnen til 200°C. Læg brien i et ildfast fad. Skær tomaterne i skiver, hak løge...