Video: Champignonsuppe
ChampignonsuppeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
500 gram Champignon
-
2 stk Finthakket løg
-
20 gram Margarine
-
2 spsk Hvedemel
-
1.25 liter Hønsebouillon
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
2 spsk Citronsaft
-
1 tsk Køkkensalt
Løgene dampes i fedtstof til de er bløde, men ikke brune. Hertil mel indtil løgene er opslugt i fedstoffet. Suppen tilsættes lidt efter lidt og smages til med salt. Herefter tilsættes champignon og fløde, hvorefter suppen koges i ca. 10 min. Citron tilsættes inden servering. Serveres med groft brød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalkunsteg med rosenkål, glaserede gulerødder og tranebærsauce
Kalkunsteg med rosenkål, glaserede gulerødder og tranebærsauce. ...
Ærtesuppe med gedeostecreme
Ærtesuppe med gedeostecremeSautér hvidløg og løg i en smule olivenolie i en varm gryde.&nb...
Kalkun - marineret med citrusfrugter
1. Skær kalkunbrystet i tynde skiver. Skyl citrusfrugterne, og riv skallen fint. Gem den t...