Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
10
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
500 gram Rødspættefilet
6 stk Laks
2 stk Løg
250 gram Champignon
50 gram usaltet smør
1 deciliter piskefløde 38%
1 deciliter Tomatpuré
Køkkensalt
Peber
Oregano
Pil og hak løgene rens champignoner og skær dem i skiver
Smelt smørret og lad løgene simre deri uden at tage farve tilsæt champignon og lad dem simre med. Hæld fløde og tomatpure ved krydr med salt og peber og oregano giv et opkog.
Skyl og tør fiskefileterne krydr med salt og peber rul laksene ind i filen og læg dem i et ildfast fad kom sovsen ved sættes i ovnen ved 200 gr i 15 min
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pesto med mandler
Mandlerne skal ristes i ovnen eller på en tør pande til de er lysebrune. Alle ingredien...
Taco med oksekød
Brun oksekød, tilsæt krydderiblandingen og lad fedtet fordampe. Tilsæt lidt vand og lad re...
Appelsin råcreme
Rør æggeblommer og sukker godt. Tilsæt reven appelsinskal og saft. Bland til sidst...