brocolitærte

19/02-2019

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Hovedret

20 minutter

1 timer 0 minutter

9



Fremgangsmåde:

Dej:
smulr smørret i melet til det ligner revet ost, tilsæt salt og vand og saml dejen hurtigt undgå at ælte. rul dejen ud og tryk den ned i en tærte form 20-24 cm. lad den står i køleskab i 1/2-1 time, prik bunden med en gaffel og forbag den i ovnen, ca. 15 min ved 200 grr.

Fyld:
Skær brocilen i små stykker og damp stykkerne i kogende letsaltet vand, ca. 2 min.
Dryp af i en sigte.
Pisk æggene sammen, tilsæt kvark og salt, bland ost i øggermassen.
Læg brocolien på den forbagte bund, hæld æggemassen over, drys evt. med lidt revet ost.

Bag midt i ovnen 35-40 min ved ca. 200 gr.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 1

100 gram Smør

175 gram Hvedemel

0,5 tsk Salt, groft

1,5 spsk Vand

300 gram Broccoli

3 stk æg

200 gram Kvark

1 tsk Køkkensalt

100 gram Revet mozarella

Næringsindhold pr. person

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cumque, labore!