Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Hovedret
20 minutter
1 timer 0 minutter
9
Fremgangsmåde:
Dej:
smulr smørret i melet til det ligner revet ost, tilsæt salt og vand og saml dejen hurtigt undgå at ælte. rul dejen ud og tryk den ned i en tærte form 20-24 cm. lad den står i køleskab i 1/2-1 time, prik bunden med en gaffel og forbag den i ovnen, ca. 15 min ved 200 grr.
Fyld:
Skær brocilen i små stykker og damp stykkerne i kogende letsaltet vand, ca. 2 min.
Dryp af i en sigte.
Pisk æggene sammen, tilsæt kvark og salt, bland ost i øggermassen.
Læg brocolien på den forbagte bund, hæld æggemassen over, drys evt. med lidt revet ost.
Bag midt i ovnen 35-40 min ved ca. 200 gr.
Antal personer: 1
100 gram Smør
175 gram Hvedemel
0,5 tsk Salt, groft
1,5 spsk Vand
300 gram Broccoli
3 stk æg
200 gram Kvark
1 tsk Køkkensalt
100 gram Revet mozarella
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cumque, labore!