Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Bagværk
30 minutter
2 timer 0 minutter
8
Fremgangsmåde:
<p>Opløs gæren i lunken mælk og bland alle ingredienser til dejen godt. Reguler mel mængden efter konsistensen.
Lad dejen hæve i 45 min.
Tilbered imens en brun remonce.
Rul dejen ud til en flad kage og lad den efterhæve i yderligere 45 minutter.
Fordel remoncen over og stik fordybninger i kagen hist og her.
Bages ved 200 grader i 20-30 min.</p>
Antal personer: 6
25 gram Gær
2 deciliter Lunken mælk
200 gram usaltet smør
1 spsk Sukker
0,5 tsk Køkkensalt
2 tsk Kardemomme
7 deciliter Hvedemel
1 deciliter Remonce
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cumque, labore!