Snasket brunsviger

19/02-2019

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Bagværk

30 minutter

2 timer 0 minutter

8



Fremgangsmåde:

<p>Opløs gæren i lunken mælk og bland alle ingredienser til dejen godt. Reguler mel mængden efter konsistensen.
Lad dejen hæve i 45 min.
Tilbered imens en brun remonce.
Rul dejen ud til en flad kage og lad den efterhæve i yderligere 45 minutter.
Fordel remoncen over og stik fordybninger i kagen hist og her.
Bages ved 200 grader i 20-30 min.</p>



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 6

25 gram Gær

2 deciliter Lunken mælk

200 gram usaltet smør

1 spsk Sukker

0,5 tsk Køkkensalt

2 tsk Kardemomme

7 deciliter Hvedemel

1 deciliter Remonce

Næringsindhold pr. person

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cumque, labore!