Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Andet
Dessert
1 timer 0 minutter
30 minutter
12
Fremgangsmåde:
Varm ovnen til 180 grader.
Et lavt, ovnfast fad pensles med smeltet smør.
Kom æbler, farin, sirup/honning og citronsaft i en gryde og kog ved lav varme under låg i 10 minutter.
Hæld æblerne i fadet.
Bland de tørre ingredienser til låget og tilsæt smeltet smør, så det får en krummet konsistens.
Fordel over æblerne.
Bages i 25-30 minutter, indtil den er sprød og gylden.
Server med is eller flødeskum.
Antal personer: 5
4 stk Æbler
1 spsk Brun farin
2 spsk Lys sirup
2 spsk Citronsaft
2 deciliter Hvedemel
1 tsk Bagepulver
1,5 deciliter Kokosmel
1 deciliter Havregryn
1,25 deciliter Farin
100 gram Usaltet smør
1 spsk Olie
1 spsk Evt. kanel