Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Bagværk
20 minutter
30 minutter
9
Fremgangsmåde:
Tænd for oven på 200 grader og smør en form godt ind.
Fedtstof og sukker røres godt sammen og deri tilsættes æggene, sirup og mælk og dette røres godt sammen.
I en anden skål røres mel, kanel og bagepulver sammen og dette tilsættes den flydende masse og røres godt sammen.
Hæld massen i den smurte form.
Æblerne skrælles og skæres i tern eller både. Disse bliver lagt ovenpå kagen i formen.
Stil formen i ovnen og bag i 20-30 min.
Antal personer: 10
150 ml Olie
150 gram Sukker
3 stk Æg
1 spsk Sirup
2 tsk Kanel
0.5 deciliter Letmælk
225 gram Hvedemel
2 tsk Bagepulver
4 stk Æbler