fiskefilet med lækker tilbehør

26/02-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Hovedret

20 minutter

20 minutter

14



Fremgangsmåde:

Del fiskefileterne igennem på langs, vend dem i æggehvide og derefter i rasp, krydret med salt og peber og steg dem gyldne og sprøde på begge sider.

Rør og smag yoghurten til med karry, salt, peber samt finthakkede æbler, cornichoner og rødløg.

Sautér broccolien i smør eller olie under omrøring til de er møre, men stadig har bid. Krydr med salt og peber og servér til fisken med kartofler, dild og remoulade.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

500 gram Fiskefilet

1 stk Æggehvide

1 deciliter Rasp

1/2 tsk Salt

1/2 tsk Friskkværnet peber

3/4 - 1 deciliter Græsk yoghurt 2 %

1-2 tsk Karrypasta

2 stk Æbler

10 stk Cornichon

1 stk Rødløg

500 gram Broccoli i buketter

2 tsk Smør

500 gram Små kartofler

1 bdt Dild

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g