Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Hovedret
20 minutter
20 minutter
14
Fremgangsmåde:
Del fiskefileterne igennem på langs, vend dem i æggehvide og derefter i rasp, krydret med salt og peber og steg dem gyldne og sprøde på begge sider.
Rør og smag yoghurten til med karry, salt, peber samt finthakkede æbler, cornichoner og rødløg.
Sautér broccolien i smør eller olie under omrøring til de er møre, men stadig har bid. Krydr med salt og peber og servér til fisken med kartofler, dild og remoulade.
Antal personer: 4
500 gram Fiskefilet
1 stk Æggehvide
1 deciliter Rasp
1/2 tsk Salt
1/2 tsk Friskkværnet peber
3/4 - 1 deciliter Græsk yoghurt 2 %
1-2 tsk Karrypasta
2 stk Æbler
10 stk Cornichon
1 stk Rødløg
500 gram Broccoli i buketter
2 tsk Smør
500 gram Små kartofler
1 bdt Dild