Video: Franske chokoladehorn
Franske chokoladehornKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Bagværk
11
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
25 gram Gær
-
0,5 deciliter Sødmælk
-
550 gram Hvedemel
-
100 gram Usaltet smør
-
3 spsk Sukker
-
1 tsk Køkkensalt
-
60 gram Æg
-
75 gram Usaltet smør
-
75 gram Sukker
-
125 gram Mørk chokolade
-
1 stk Æg til pensling
Fremgangsmåde: Rør gæren ud i den lune mælk. Smørret blandes med mel, hvorefter sukker og salt tilsættes. Tilsæt mælk/gær blandingen og det sammenpiskede æg. Ælt dejen og stil den til hævning et lunt sted i 45 minutter. Rul dejen flad med en kagerulle og skær små trekanter i dejen (ca. 15-16 stk). Rør smør og sukker sammen med grofthakket chokolade. Læg en skefuld fyld på midten af hver dejtrekant og rul hver enkelt sammen som et horn. Læg hornene på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad dem efterhæve 20 minutter. Pensl med et sammenpisket æg og bag hornene ved 225 grader i ca. 15 minutter eller til de er gyldne.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ovnstegt kalkun
Skær løg og brød (uden skorpe) i ca. 1x1 cm store stykker, svits dem på panden med hakket...
Jordbær- basilikumsalat
Kom sukker og vand i en gryde og opvarm, indtil alt sukkeret er opløst. Lad det afkøle....
Balsamicosauce
Smelt sukkeret over svag varme i en lille tykbundet gryde. Rør ikke i det. Når sukkeret er...