Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Hovedret
2 timer 20 minutter
40 minutter
8
Fremgangsmåde:
Parter kyllingen i 6 stk. og fjern skindet.
Rør marinaden sammen. Kom kyllingestykkerne og marinaden i en pose og læg det i køleskabet i min. 2 timer.
Tag kyllingestykkerne op, kasser marinaden og drys majsmel over kylligerne. Læg kyllingestykkerne på en rist over et fad eller bradepande med lidt vand i bunden.
Stil fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. eller til kødet er gennemstegt.
Antal personer: 4
1 stk Kylling
2 deciliter Yoghurt naturel
1/2 stk Revet appelsinskal
1/2 stk Appelsinsaft
1 spsk Revet ingefær
1 tsk Sukker
1 tsk Salt
3 spsk Majsmel