Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Bagværk
15 minutter
1 timer 0 minutter
9
Fremgangsmåde:
Abrikoskage med nødder
Æg og sukker piskes lyst og skummende.
Nødder, marcipan og abrikospuré eller abrikosmarmelade vendes i.
Mel og bagepulver sigtes i, smør og fløde piskes til skum og foldes i dejen.
Kom dejen i en smurt springform og bag den ved 175 gr i 45 - 60 min. til den slipper en strikkepind.
Abrikoskagen afkøles og serveres med sigtet flormelis og cremefraiche/flødeskum.
Velbekomme!
Antal personer: 8
2 stk Æg
100 gram Sukker
100 gram Hakkede hasselnødder
100 gram Groftrevet marcipan
1,5 deciliter Abrikosmarmelade
0,5 tsk Bagepulver
30 gram Smeltet smør
40 gram Hvedemel
0,5 deciliter Piskefløde 38%