Abrikoskage med nødder

14/11-2025

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Bagværk

15 minutter

1 timer 0 minutter

9



Fremgangsmåde:

Abrikoskage med nødder


Æg og sukker piskes lyst og skummende.

Nødder, marcipan og abrikospuré eller  abrikosmarmelade vendes i.

Mel og bagepulver sigtes i, smør og fløde piskes til skum og foldes i dejen.

Kom dejen i en smurt springform og bag den ved 175 gr i 45 - 60 min. til den slipper en strikkepind.

Abrikoskagen afkøles og serveres med sigtet flormelis og cremefraiche/flødeskum.


Velbekomme!



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 8

2 stk Æg

100 gram Sukker

100 gram Hakkede hasselnødder

100 gram Groftrevet marcipan

1,5 deciliter Abrikosmarmelade

0,5 tsk Bagepulver

30 gram Smeltet smør

40 gram Hvedemel

0,5 deciliter Piskefløde 38%

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g