Video: Gammeldags Ribbensteg
Gammeldags RibbenstegKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
12 timer 0 minutter
Arbejdstid
3 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1.5 kg Ribbensteg
-
3 liter Vand
-
225 gram Salt
-
35 gram Sukker
Kødet lægges i en saltlage. Dækkes med film og sættes i køleskab i mindst 12 max. 16 timer.
Stegen tørres godt af og sættes i en 160 grader varm ovn i 20 minutter.
Tages ud og ridserne i sværen skulle nu have åbnet sig. 4 laurbærblade og 8 kryddernelliker samt groft salt gnides ned i ridserne.
Stegen sættes tilbage i ovnen ved de 160 grader (ikke varmluft) og der kommes et par kopper vand under risten.
Der steges nu yderligere 2½ time.
Sværen kan sættes under grill, hvis den ikke er sprød
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Agurkesalat
Skræl agurken fint med skrællekniven, skær enden væk. Snit agurken i skiver eller riv den...
Gratineret hummer med kryddersmør
Pisk smørret hvidt og tilsæt paprika, karry, finthakket chili og persille. Halver hummeren...
Simreret med lam, chorizo og kartofler
Simreret med lam, chorizo og kartoflerPuds lammekødet af for fedt og skær det i mindre ter...