Fisk med grøntsager

14/11-2025

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Hovedret

30 minutter

1 timer 20 minutter

9



Fremgangsmåde:

Damp fisken i ovnen i 10 min med salt og peber.

Svits grøntsagerne i smør og drys med mel.

Tilsæt fløde og bouillon.

Saucen koges igennem og smages til med salt og peber.

Fordel saucen over fisken og bag fadet i ovnen i 30-45 min ved 200 grader.




Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

1 kg Torskefilet

50 gram Smør

175 gram Revet gulerod

175 gram Hakket porre

30 gram Hvedemel

2 deciliter Bouillon

2 deciliter Fløde 13%

1/2 tsk Salt

1/2 tsk Peber

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g