Bagte grønsager med krydret Apetina

16/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Græsk

Hovedret

30 minutter

45 minutter

13



Fremgangsmåde:

Bagte grønsager med krydret Apetina

Bring vandet i kog i en stor gryde og tilsæt kartoflerne.

Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 3 min.

Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre.

Tilsæt løg, aubergine, gulerødder og smør.

Vend godt rundt og fordel grønsagerne på en plade med bagepapir.

Drys med salt og peber.

Krydret Apetina

Mos osten groft og bland den med forårsløg og timian.

Drys den krydrede ost over grønsagerne og bag dem midt i ovnen - vend et par gange undervejs.


Velbekomme!






Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 6

1 liter Vand

6 stk Kartofler, bage

2 stk Rødløg

300 gram Aubergine

3 stk Gulerod

25 gram Usaltet smør

2 tsk Groft salt

1 tsk Friskkværnet peber

100 gram Apetina i blok

75 gram Grofthakket forårsløg

2 spsk Timianblade

500 gram Svinemørbrad

6 stk

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g