Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Mexicansk
Hovedret
15 minutter
40 minutter
10
Fremgangsmåde:
Varm halvdelen af olien op i en gryde.
Steg kyllingebrysterne heri til de brunede.
Tag dem op fra gryden og sæt dem til side.
Tilsæt resten af olien.
Bræk spaghettierne midt over og læg dem i gryden.
Steg dem til de er brunet.
Hæld overskydende fedt fra.
Tilsæt hakkede tomater og hakkede løg.
Skær det stegte kyllingekød i tern og hæld dem i gryden.
Krydr med kommen, chili, salt og peber.
Hæld vandet i gryden, læg låg på og lad det simre ved middellav varme, til pastaen er færdig og det meste af væden absorberet (ca. 10 min.).
Tilsæt mere vand om nødvendigt.
Hæld kyllingeblandingen i portions skåle og riv ost udover, og drys med hakket Legro® purløg.
Antal personer: 6
2 spsk Olie
4 stk Kyllingebryst
350 gram Spaghetti
5 stk Tomat
1 stk Løg
0.5 spsk Spidskommen
2 tsk Chili
3 deciliter Vand
100 gram Cheddar
2 spsk Frisk purløg