Mexicansk spaghetti

20/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Mexicansk

Hovedret

15 minutter

40 minutter

10



Fremgangsmåde:

Varm halvdelen af olien op i en gryde.
Steg kyllingebrysterne heri til de brunede.
Tag dem op fra gryden og sæt dem til side.

Tilsæt resten af olien.
Bræk spaghettierne midt over og læg dem i gryden.
Steg dem til de er brunet.
Hæld overskydende fedt fra.

Tilsæt hakkede tomater og hakkede løg.
Skær det stegte kyllingekød i tern og hæld dem i gryden.
Krydr med kommen, chili, salt og peber.
Hæld vandet i gryden, læg låg på og lad det simre ved middellav varme, til pastaen er færdig og det meste af væden absorberet (ca. 10 min.).
Tilsæt mere vand om nødvendigt.

Hæld kyllingeblandingen i portions skåle og riv ost udover, og drys med hakket Legro® purløg.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 6

2 spsk Olie

4 stk Kyllingebryst

350 gram Spaghetti

5 stk Tomat

1 stk Løg

0.5 spsk Spidskommen

2 tsk Chili

3 deciliter Vand

100 gram Cheddar

2 spsk Frisk purløg

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g