Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Bagværk
1 timer 30 minutter
30 minutter
9
Fremgangsmåde:
Sådan laver du Kanelsnegle
Lun mælken og rør gæren i.
Smuldr smørret i melet. Tilsæt gærvæskenps, salt og sukker. Alt dejen godt igennem. Stil dejen til hævning et lunt sted ca. 40 min.
Ælt dejen let igennem - del den i 2.
Rul hvert stykke ud med en kagerulle - ca. 25x40 cm.
Fordel fyldet over. Rul hvert stykke sammen som en roulade på den lange led. Skær hver rulle i ca. 20-25 stk. Læg dem i en papirsform og sæt dem på en bageplade.
Du kan trykke hvert dejstykke lidt så formen fyldes. Lad sneglene efterhæve ca. 20 min. Pensel med pisket æg - og bag dem 10-12 min. ved 200 grader på midterste ovnrille.
(Kan fryses - 20 sek. i mikroovnen - så er der frisk brød)
Antal personer: 1
3 deciliter Mælk
50 gram Gær
150 gram Smør
1/2 tsk Salt
75 gram Sukker
650 gram Hvedemel
150 gram Margarine
6 spsk Sukker
4-6 tsk Kanel