Kanelsnegle

15/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Bagværk

1 timer 30 minutter

30 minutter

9



Fremgangsmåde:

Sådan laver du Kanelsnegle


Lun mælken og rør gæren i.


Smuldr smørret i melet. Tilsæt gærvæskenps, salt og sukker. Alt dejen godt igennem. Stil dejen til hævning et lunt sted ca. 40 min.


Ælt dejen let igennem - del den i 2.


Rul hvert stykke ud med en kagerulle - ca. 25x40 cm.


Fordel fyldet over. Rul hvert stykke sammen som en roulade på den lange led. Skær hver rulle i ca. 20-25 stk. Læg dem i en papirsform og sæt dem på en bageplade.


Du kan trykke hvert dejstykke lidt så formen fyldes. Lad sneglene efterhæve ca. 20 min. Pensel med pisket æg - og bag dem 10-12 min. ved 200 grader på midterste ovnrille.


(Kan fryses - 20 sek. i mikroovnen - så er der frisk brød)



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 1

3 deciliter Mælk

50 gram Gær

150 gram Smør

1/2 tsk Salt

75 gram Sukker

650 gram Hvedemel

150 gram Margarine

6 spsk Sukker

4-6 tsk Kanel

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g