Lys fond/bouillon

Lys fond/bouillon
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Tilbehør

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

10 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 03/03-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Artiskokhjerter med røget andebryst

Fjerkræ

Halver artiskokhjerterne og anret dem på et fad. Dressing: Rør salt, vineddike og hon...

  0
Sværhedsgrad: 5,0 / 5
Opskrift

Victoriafisk med mandelpanering

Proteinrig mad
Fiskeretter

Blend mandler til mel. Vask fisken og skær den i portionsstykker. Panering: Vend fisken...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Rabarbermarmelade

Vegetar
Vegansk Mad

Vask rabarberne, og skær dem i grove stykker. Kog rabarber, sukker, kanel og citronsaft...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag