Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Fransk
Tilbehør
1 timer 0 minutter
30 minutter
2
Fremgangsmåde:
Skær de skrællede kartofler i tynde skiver - du kan evt. bruge et
rivejern.
Smør en tærteform med 1 spsk smør.
Læg en tredjedel af kartoffelskiverne, så de overlapper hinanden over hele bunden.
Drys let med salt og peber.
Pensl med 1 spsk smør.
Gentag lagene endnu 2 gange, og slut med smør.
Dæk kartoflerne med bagepapir og læg noget tungt herover, f.eks. et tærtefad.
Bag kartoflerne i 30 minutter.
Fjern det ekstra fad og bagepapir, og bag kartoflerne endnu 15 minutter, så de bliver gyldne
og sprøde på oversiden.
Antal personer: 2
0.5 kg Bagekartoffel
50 gram Smør
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cumque, labore!