Appelsin- og gulerodssuppe

21/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Andet

Forret

10 minutter

1 timer 10 minutter

9



Fremgangsmåde:

Appelsin- og gulerodssuppe

Riv gulerødderne i på den fine side af rivejernet og hak løget ud i fine tern. Varm 700 milliliter hønsebouillon.


Smelt smør eller olie i en gryde. Sautér løgene i gryden til de er glasklare. Tilsæt gulerødderne og dem blive en smule bløde.


Put nu hønsebouillon, laurbærblade og appelsinsaft i. Lad retten simre ved svag bar under låg i 1 time.


Brug en stavblender til at blende retten i gryden, eller hæld suppen over i en blender. Blend suppen til den er cremet og ensformig.


Smag nu suppen til med salt og peber.


Nyd din appelsin- og gulerodssuppe - velbekomme!



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

1 stk Løg

500 gram Gulerod

700 ml Hønsebouillon

2 stk Appelsinsaft

1 stk Laurbærblad

1 tsk Køkkensalt

1 tsk Friskkværnet peber

0,5 deciliter Piskefløde 38%

1 spsk Frisk persille

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g