Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Andet
Forret
10 minutter
1 timer 10 minutter
9
Fremgangsmåde:
Appelsin- og gulerodssuppe
Riv gulerødderne i på den fine side af rivejernet og hak løget ud i fine tern. Varm 700 milliliter hønsebouillon.
Smelt smør eller olie i en gryde. Sautér løgene i gryden til de er glasklare. Tilsæt gulerødderne og dem blive en smule bløde.
Put nu hønsebouillon, laurbærblade og appelsinsaft i. Lad retten simre ved svag bar under låg i 1 time.
Brug en stavblender til at blende retten i gryden, eller hæld suppen over i en blender. Blend suppen til den er cremet og ensformig.
Smag nu suppen til med salt og peber.
Nyd din appelsin- og gulerodssuppe - velbekomme!
Antal personer: 4
1 stk Løg
500 gram Gulerod
700 ml Hønsebouillon
2 stk Appelsinsaft
1 stk Laurbærblad
1 tsk Køkkensalt
1 tsk Friskkværnet peber
0,5 deciliter Piskefløde 38%
1 spsk Frisk persille