Couscous-deller

26/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Andet

Hovedret

0 minutter

0 minutter

12



Fremgangsmåde:

Kom couscous i 1½ dl kogende vand og lad det stå i ca. 5 min.
Rør kødet med salt, peber, fintrevet løg, æg, chili, spidskommen og presset hvidløg.
Ved hakket persille, smuldret feta og couscous i farsen.
Sæt farsen i køleskabet 15 min. til 1 time hvis der er tid til det.
Form kødet til ca 32 små frikadeller. Brun dem i olie ved god varme på en pande. Skru ned på middel varme og steg dem ferdige ca. 6 min



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

400 gram Hakket svinekød 8-12%

8 fingerspids Couscous

1 tsk Salt

0,5 tsk Peber

1 stk Løg

2 stk Æg

2 knsp Tørret chili

2 tsk Spidskommen

2 fed Hvidløg

4 spsk Frisk persille

40 gram Feta 40+

2 spsk Olie

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g