Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Andet
Hovedret
0 minutter
0 minutter
12
Fremgangsmåde:
Kom couscous i 1½ dl kogende vand og lad det stå i ca. 5 min.
Rør kødet med salt, peber, fintrevet løg, æg, chili, spidskommen og presset hvidløg.
Ved hakket persille, smuldret feta og couscous i farsen.
Sæt farsen i køleskabet 15 min. til 1 time hvis der er tid til det.
Form kødet til ca 32 små frikadeller. Brun dem i olie ved god varme på en pande. Skru ned på middel varme og steg dem ferdige ca. 6 min
Antal personer: 4
400 gram Hakket svinekød 8-12%
8 fingerspids Couscous
1 tsk Salt
0,5 tsk Peber
1 stk Løg
2 stk Æg
2 knsp Tørret chili
2 tsk Spidskommen
2 fed Hvidløg
4 spsk Frisk persille
40 gram Feta 40+
2 spsk Olie