Video: Fars med vintergrøntsager
Fars med vintergrøntsagerKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
18
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
200 gram Hakket oksekød 8-12%
-
200 gram Hakket svinekød 8-12%
-
2 spsk Hvedemel
-
1 stk Æg
-
75 gram Løg
-
1.2 stk Revet squash
-
1 tsk Groft salt
-
1.2 spsk Friskkværnet peber
-
1 deciliter Mælk
-
50 gram Revet ost
-
300 gram Rosenkål i kvarte
-
200 gram Knoldselleri
-
100 gram Gulerod i skiver
-
1 deciliter Vand
-
1 tsk Groft salt
-
1.2 tsk Friskkværnet peber
-
25 gram Smør
-
240 gram Groft brød
Rør kød og mel sammen.
Tilsæt æg, løg, squash, salt og peber.
Rør mælken i lidt efter lidt. Lad farsen hvile tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
Form farsen til 4 store "frikadeller" og læg dem i 4 små ovnfaste portionsfade (ca. 12 cm. i diameter).
Drys med ost og bag retten midt i ovnen ved 200 grader i ca. ½ time.
VINTERGRØNTSAGER:
Smelt smørret i en gryde.
Svits grøntsagerne heri og tilsæt vand, salt og peber.
Kog grøntsagerne ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Smag til. Grøntsagerne skal være sprøde.
SERVERING:
Fordel grøntsagerne omkring farsen og server resten i en skål ved siden af.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Frisk stenbiderrogn med rygeost og krydderurter
StenbiderrognRognen kommes i en skål sammen med citronsaft og olivenolie. Rør det hele sam...
Øl-braiseret oksebov
Øl-braiseret oksebovSkær okseboven i tern på 3×3 cm. Skær baconstykket i tern.Skræl knolds...
Lammekølle med krydderiblanding
Forvarm ovnen til 165°C.Bland salt, peber, hakket merian, sennep og kardemomme i en lille...