Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Asiatisk
Forret
30 minutter
12 minutter
6
Fremgangsmåde:
Skær tofuen i tern og læ g i marinade i 12 timer - kan være mindre hvis det kniber med
tiden, men også gerne 24 timer.
Marinade:
Bland 1dl soya, ½dl citronsaft, revet ingefær, presset hvidløg.
Skær den grønne peber i tern, hak champignonerne. Svits dem med majsene i olie et par min.
På en anden pande steges tofuen i små 10 min, til de er gyldne.
Kog nudlerne.
Grøntsagerne tilsættes de kogte nudler, sesamfrø og kokosmelen (efter
behov). Lad dette riste i ca. 7 min. Til det er "ristet" og gyldent.
Server ved at anrette det på en tallerken og læg tofustykkerne over.
Antal personer: 2
250 gram Tofu
1 stk Hvidløgs fed
150 gram Minimajs
0.5 stk Grøn peberfrugt
100 gram Champignon
100 gram Frossen grøn bønne