Fjern skind og bindevæv fra laksefileterne. Hak kødet fint med en meget skarp kniv, til det er næsten som fars. Hak forårsløg og drueagurk. Bland laks, forå

Laksetartar

Laksetartar
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Forret

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Frisk rugbrød

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Efterårsgryde med persille

Kødretter

Skræl gulerødderne og skær dem i 1 cm tykke skiver. Skræl selleri og skær i stykker på stø...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kartoffelmos med gedeost

Vegetar

Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15-20 min. Gem lidt af kogevandet til at mose kartofler...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Æbletærte a la Ellen

Vegetar
Fedtfattig mad

3-4 æbler skrællers og skæres i skiver, lægges i en form og drys vanilliesukker og kanel p...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag