Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Indisk
Hovedret
15 minutter
30 minutter
8
Fremgangsmåde:
Sådan laver du dhal
Skyl linserne i en si under rindende koldt vand.
Klar smørret, hak løget og sautér i det klarede smør på en tykbundet pande ca. 3 min. Tilsæt hvidløg og krydderier, og lad det stege ca. 1 min.
Tilsæt vandet og linserne, lad det koge i ca. 15 min., indtil de har opslugt vandet - Pas godt på, at det ikke brænder på!
Så er dhalen klar til at blive serveret.
God appetit.
Antal personer: 5
300 gram Røde linser
50 gram Smør
1 stk Løg
2 stk Hvidløg
1 tsk Ingefær
1 tsk Gurkemeje
1 tsk Garam masala krydderi
0,5 deciliter Vand