Dhal

21/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Indisk

Hovedret

15 minutter

30 minutter

8



Fremgangsmåde:

Sådan laver du dhal


Skyl linserne i en si under rindende koldt vand.

Klar smørret, hak løget og sautér i det klarede smør på en tykbundet pande ca. 3 min. Tilsæt hvidløg og krydderier, og lad det stege ca. 1 min.

Tilsæt vandet og linserne, lad det koge i ca. 15 min., indtil de har opslugt vandet - Pas godt på, at det ikke brænder på!

Så er dhalen klar til at blive serveret.


God appetit.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 5

300 gram Røde linser

50 gram Smør

1 stk Løg

2 stk Hvidløg

1 tsk Ingefær

1 tsk Gurkemeje

1 tsk Garam masala krydderi

0,5 deciliter Vand

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g