Video: Kalkun med baglomme
Kalkun med baglommeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 10 minutter
Antal personer:
-
1 stk Kalkunbryst
-
75 gram Hasselnød
-
150 gram Bacon
-
150 gram Champignon
-
1 stk Rød peberfrugt
-
0.25 Rødløg
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
Hak hasselnødderne groft, skær 1/3 af bacon i små tern, og hak løget og peberfrugt, og skær champignonerne i skiver. Rist alle ovenstående ingredienser, og sæt til afkøling. Læg kalkunbrystet på et skærebræt - stik en kniv vandret ind og lav en lomme på langs. Fyld med ingredienserne og luk med en kødnål, og læg derefter i et ildfast fad. Kom lidt salt og peber på kødet. Dæk med det resterende bacon, og sæt fadet i ovnen ca. 60-70 min. ved 200 grader. Tag ud og skær i ca. 1 cm tykke skiver.
Servér eksempelvis grøn salat, kartofler og godt brød til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Skinkekød i wok
Marinade: Bland citronsaft, hvidløg og krydderier i en plastikpose egnet til madlavning....
Børnenes chiligryde
Hak løg og peberfrugt. Svits begge dele i olivenolie til de bliver bløde. Rør oksekødet i...
Fiskelasagne
Sådan laver du fiskelasagne Tilberedning (tomatsovs) 1.Skær løg og peberfrugt i terninge...