Video: Svinekød i sur-sød-sovs
Svinekød i sur-sød-sovsKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
200 gram Sukkerært
-
225 gram Bønnespire
-
2 tsk Vindruekerneolie
-
400 gram Svinekoteletter
-
200 gram Minimajs
-
1 stk Appelsin
-
6 tsk Sojasauce
-
3 tsk Honning
-
1 deciliter Tomatketchup
-
2 stk Hvidløgs fed
-
2 tsk Maizena
Varm en slip let pande eller en wok pande, så den er meget hed, tilsæt olie.
Rist svinekødet til det er brunet, krydr med salt og peber og tilsæt babymajs, sukkerærter og bønnespire.
Rist det hele i 3-4 min.
Sovs:
Bland saft fra appelsin, sojasovs, honning, ketchup, majsstivelse og presset hvidløg.
Sovsen hældes over retten, lad retten simre indtil sovsen er tyk.
Smag til med salt og peber.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hvidvinsdampet laks
Laksestykkerne lægges i et ildfast fad.Hvidvin og eddike hældes over.Limesaften hældes ove...
Chilligryde
Svits oksekødet i olien, hak løget og lad det svitse med. Skyl bønnerne og kom dem ned t...
Braiseret lammehals med piment d'espelette
Krydr halsen godt (hel eller i skiver), og vend i hvedemel. Brun godt af i en gryde. Tag o...