Video: Cog au vin
Cog au vinKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Hovedret
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
1 stk hel kylling
-
200 gram Skalotteløg
-
200 gram Champignon
-
250 gram Bacon
-
0.5 bdt Frisk timian
-
0.5 liter Rødvin
-
3 spsk Olivenolie
-
3 spsk Hvedemel
Parter kyllingen i otte dele og vend dem i mel. Opvarm olien i en stor stegegryde. Skær baconen i mindre stykker og svits den i olien sammen med skalotteløg. Tag det op og brun kyllingestykkerne godt på alle sider. Kom skalotteløg og bacon tilbage i gryden og tilsæt rødvin og timian. Lad det koge op og skru ned. Lad det simre i ca. 45 min. På en separat pande steges champignon for god varme og kommes ned i gryden til de øvrige ingredienser det sidste kvarter. Retten servere med et godt brød eller kartofler.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Den glade kartoffelsuppe
Løgene skrælles, snittes og brunes i 5-10 minutter ved jævn varme. Det grønne af porrerne...
Jordbærcheesecake
Bund: Knus kiks, mandler og salt i en foodprocessor eller minihakker. Det må gerne være l...
Pandekager
PandekagerHæld melet i en skål og tilsæt mælk gradvis, pisk mel og mælk til en klumpfri de...