Ristet brød med ansjosfilet, peberfrugt og aubergine

09/12-2019

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Spansk

Forret

10 minutter

1 timer 10 minutter

7



Fremgangsmåde:

Bag peberfrugter og aubergine i et ovnfast fad med salt, peber og lidt olivenolie. Bag dem ca. 30 min på 180 grader til de er helt bløde.

Fjern kerner fra peberfrugterne og skær peberfrugter og auberginer i tynde strimler. Mariner grøntsagerne i lidt olivenolie i ca. 30 min.

Rist brødet på en brødrister. Halver de 2 tomater og gnid dem på brødet. Brødet dækkes med strimler af peberfrugter og aubergine samt ansjosfiletter. Krydr med salt og peber og pynt med frisk basilikum.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

4 skive Ciabattabrød

2 stk Rød peberfrugt

1 stk Aubergine

2 stk Tomat

12 stk Marinerede ansjoser

1 deciliter Olivenolie

0.5 bdt Frisk Basilikum

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g