Hakkebøffer med bløde løg

26/02-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Hovedret

15 minutter

30 minutter

8



Fremgangsmåde:

Form kødet til 8 bøffer. Krydr med salt og peber på hver side.

Skær løgene (rød eller almindelige, du vælger selv) i ringe og steg dem i smør på en pande til de er møre.

Skræl og kog kartoflerne og hold dem varme, mens resten tilberedes. Gem lidt af kartoffelvandet til sovsen.

Bøfferne steges i smør ca. 6-8 min.

Sauce: Lav en opbagning af mel og smør og tilsæt lidt vand fra kartoflerne. Smag til med kulør, salt og peber.

Bøfferne anrettes med de bløde løg. Server med de kogte kartofler og den brune sovs.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

800 gram Hakket oksekød 3-7%

1.5 kg Kartofler

30 gram Smør

3 stk Løg

2 spsk Hvedemel

10 gram Smør

3 deciliter Vand

Kulør

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g