Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Hovedret
15 minutter
30 minutter
8
Fremgangsmåde:
Form kødet til 8 bøffer. Krydr med salt og peber på hver side.
Skær løgene (rød eller almindelige, du vælger selv) i ringe og steg dem i smør på en pande til de er møre.
Skræl og kog kartoflerne og hold dem varme, mens resten tilberedes. Gem lidt af kartoffelvandet til sovsen.
Bøfferne steges i smør ca. 6-8 min.
Sauce: Lav en opbagning af mel og smør og tilsæt lidt vand fra kartoflerne. Smag til med kulør, salt og peber.
Bøfferne anrettes med de bløde løg. Server med de kogte kartofler og den brune sovs.
Antal personer: 4
800 gram Hakket oksekød 3-7%
1.5 kg Kartofler
30 gram Smør
3 stk Løg
2 spsk Hvedemel
10 gram Smør
3 deciliter Vand
Kulør