Video: Spaghetti med aubergine og citron
Spaghetti med aubergine og citronKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
6
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Aubergine
-
0.5 deciliter Extra jomfru olivenolie
-
1 tsk Karry
-
2 stk Hvidløgs fed
-
0.5 bdt Frisk persille
-
250 gram Spaghetti
Skær auberginen i små tern.
Varm noget af olien i en tykbundet gryde
(eller teflonbelagt sauterpande med høj kant) og svits karryen let, så smagsstofferne trækkes ud.
Skru ned på svagt blus og svits auberginerne.
Tilsæt evt. mere olie, hvis det er nødvendigt.
Pres hvidløgsfed i gryden.
Tilsæt salt og peber og lad retten stå og simre ca. 20 min.
Sæt vand over til spaghettien og hak persillen groft.
Kog spaghettien al dente; lige når spaghettien er kommet i det kogende vand, tilsættes persillen til auberginegryden
(persillen skal steges med ca. 10 min.)
Sluk for blusset med auberginegryden lige før spaghettien er færdig og smag retten til med friskpresset citronsaft og evt. mere salt.
Kom den kogte, afdryppede spaghetti i auberginegryden og vend rundt.
Lad det evt. stå og trække ca. 5 min. inden servering.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kirsebærkage fra Schwarzwald
Kirsebærkage fra SchwarzwaldBundeneSkil æggene. Rør æggeblommerne hvide med flormelis...
El Toro
Ryst ingredienserne med is og si over i et cocktailglas.
Majspandekager med fyld
Majspandekager med fyldMajspandekagerKom begge mel i en skål og pisk løbende mælk i melbla...