Jul Hovedret
Nutrition facts: 416 calories 26 carb 25.775 fat 0.625 fiber 5.6 protein 14.865 fat 25.9175 sugar

Video: Brunkål med flæsk

Brunkål med flæsk

Brunkål med flæsk

Brunkål med flæsk
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 40 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Servér med mørkt brød.

Kokkens svar
Brunkål

Spørgsmål:

kan jeg fryse brunkål?? Vh. MissMolly



Svar:
Det skulle der ikke være nogle problemer i at gøre.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

20/04-2010 af Opskrifter.dk

brunkål lavet med flæskefars;istedetfor kun flæsk.

Spørgsmål:

Jeg har "forlagt " en gammel opskrift med: Brunkål,lavet med hvidkålen,som brunes i en del sukker;inden man ligger en flæskefarsbolle ovenpå og dækker med resten af det brunede hvidkål.Derfor håber jeg,at De kan skaffe opskriften til mig. Med venlig hilsen Lonni Beuschau.



Svar:
Vi kun denne opskrift på brunkål, som er med flæsk.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

21/06-2008 af Opskrifter.dk

flæsk

Spørgsmål:

hej. jeg elsker brunkål, men kan aldrig huske hvilken slags flæsk det er at jeg skal bruge . kan du hjælpe mig. mvh. kent



Svar:
Hej , du kan faktiskt bruge , fersk,
røget og let saltet, det mest brugte er nok saltet, men personligt syns jeg også at det er godt med røget til kålen , med saltet flæsk er det mest brugte
Mvh Tomas
opskrifter.dk

25/01-2008 af Opskrifter.dk

Fedt i brunkål?

Spørgsmål:

jeg ser at fedtprocenten er meget høj i brunkål. Da min mand og jeg spiser meget fedtfattig mad (gr. vægt) vil jeg lige høre dig er det gr. sukker og flæsk at procenten er så høj? Vi spiser meget kål her i vinter.



Svar:
Ja - flæsk er jo en fed spise, så skal du lave fedtfattig brunkål, skal du bruge f.eks.en mager røget skinke i stedet for, og spare på smør og sukker. Hvis du gør det, er det en udmærket og sund ret.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

03/01-2008 af Opskrifter.dk

Røget flæsk til brunkål ?

Spørgsmål:

Kan man ikke bruge røget flæsk (bacon) istedet for alm. koge flæsk? Vil det ikke give mere smag og nedsætte koge tiden? Jette



Svar:
Ja til alle spørgsmål :-), bare pas på med at salte for meget

mvh
Tomas
opskrifter.dk

07/11-2006 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Artiskokker med rejer

Proteinrig mad
Fiskeretter

Kog artiskokkerne til de er møre. Tøm dem og fjern "hår". Fyld artiskokker med fjordrejer...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1169
Opskrift

Tandoorikylling

Fjerkræ

Tag skindet af kyllingelårene, og rids et par gange i hvert stykke med en skarp kniv. MARI...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 828
Opskrift

Thai tunsalat

Stærk mad
Fiskeretter

Bland fishsauce, limesaft og honning i en lille skål. Skær den friske tun i tern. Læg t...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1006

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag