En lækker hovedret fra det danske køkken. Du kan lave brunkål med flæsk på ca. 2 timer i alt. Læs mere om denne opskrift på vores side.

Brunkål med flæsk

Brunkål med flæsk
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 40 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Servér med mørkt brød.

Kokkens svar
Brunkål

Spørgsmål:

kan jeg fryse brunkål?? Vh. MissMolly



Svar:
Det skulle der ikke være nogle problemer i at gøre.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

20/04-2010 af Opskrifter.dk

brunkål lavet med flæskefars;istedetfor kun flæsk.

Spørgsmål:

Jeg har "forlagt " en gammel opskrift med: Brunkål,lavet med hvidkålen,som brunes i en del sukker;inden man ligger en flæskefarsbolle ovenpå og dækker med resten af det brunede hvidkål.Derfor håber jeg,at De kan skaffe opskriften til mig. Med venlig hilsen Lonni Beuschau.



Svar:
Vi kun denne opskrift på brunkål, som er med flæsk.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

21/06-2008 af Opskrifter.dk

flæsk

Spørgsmål:

hej. jeg elsker brunkål, men kan aldrig huske hvilken slags flæsk det er at jeg skal bruge . kan du hjælpe mig. mvh. kent



Svar:
Hej , du kan faktiskt bruge , fersk,
røget og let saltet, det mest brugte er nok saltet, men personligt syns jeg også at det er godt med røget til kålen , med saltet flæsk er det mest brugte
Mvh Tomas
opskrifter.dk

25/01-2008 af Opskrifter.dk

Fedt i brunkål?

Spørgsmål:

jeg ser at fedtprocenten er meget høj i brunkål. Da min mand og jeg spiser meget fedtfattig mad (gr. vægt) vil jeg lige høre dig er det gr. sukker og flæsk at procenten er så høj? Vi spiser meget kål her i vinter.



Svar:
Ja - flæsk er jo en fed spise, så skal du lave fedtfattig brunkål, skal du bruge f.eks.en mager røget skinke i stedet for, og spare på smør og sukker. Hvis du gør det, er det en udmærket og sund ret.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

03/01-2008 af Opskrifter.dk

Røget flæsk til brunkål ?

Spørgsmål:

Kan man ikke bruge røget flæsk (bacon) istedet for alm. koge flæsk? Vil det ikke give mere smag og nedsætte koge tiden? Jette



Svar:
Ja til alle spørgsmål :-), bare pas på med at salte for meget

mvh
Tomas
opskrifter.dk

07/11-2006 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Vægtvogterens ovnstegte kartofler

Proteinrig mad

Skær bagekartoflerne i både. Forvarm ovnen til 190°C. Smør et ovnfast fad med olie. Skæ...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Sipnat med hvidløg

Vegetar

Rist finthakket løg og hvidløg i olie på en pande. Tilsæt fløde og sennep. Krydr med sal...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Sesambagt laks

Proteinrig mad
Fiskeretter

Læg en laks med skindsiden nedad Gnid den med salt og friskværnet peber Dæk den med sesa...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag