Video: Brunkål med flæsk
Brunkål med flæskKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
4
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 40 minutter
Antal personer:
-
1 stk Hvidkål
-
50 gram Sukker
-
25 gram Smør
-
750 gram Flæsk
Sådan laver du klassisk Brunkål med Flæsk:
Snit hvidkålen. Brun sukkeret i en gryde og tilsæt smør. Hæld kålen i gryden og brun godt.
Læg flæskestykket i midten af gryden og pak kålen godt op om flæsket. Tilsæt lidt vand og lad retten småkoge i ca. 1½ time. Smag til med salt og peber.
Serveres med flæsket skåret i skiver.
Servér med mørkt brød.
Spørgsmål:
kan jeg fryse brunkål?? Vh. MissMolly
Svar:
Det skulle der ikke være nogle problemer i at gøre.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
20/04-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Jeg har "forlagt " en gammel opskrift med: Brunkål,lavet med hvidkålen,som brunes i en del sukker;inden man ligger en flæskefarsbolle ovenpå og dækker med resten af det brunede hvidkål.Derfor håber jeg,at De kan skaffe opskriften til mig. Med venlig hilsen Lonni Beuschau.
Svar:
Vi kun denne opskrift på brunkål, som er med flæsk.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
21/06-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
hej. jeg elsker brunkål, men kan aldrig huske hvilken slags flæsk det er at jeg skal bruge . kan du hjælpe mig. mvh. kent
Svar:
Hej , du kan faktiskt bruge , fersk,
røget og let saltet, det mest brugte er nok saltet, men personligt syns jeg også at det er godt med røget til kålen , med saltet flæsk er det mest brugte
Mvh Tomas
opskrifter.dk
25/01-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
jeg ser at fedtprocenten er meget høj i brunkål. Da min mand og jeg spiser meget fedtfattig mad (gr. vægt) vil jeg lige høre dig er det gr. sukker og flæsk at procenten er så høj? Vi spiser meget kål her i vinter.
Svar:
Ja - flæsk er jo en fed spise, så skal du lave fedtfattig brunkål, skal du bruge f.eks.en mager røget skinke i stedet for, og spare på smør og sukker. Hvis du gør det, er det en udmærket og sund ret.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
03/01-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Kan man ikke bruge røget flæsk (bacon) istedet for alm. koge flæsk? Vil det ikke give mere smag og nedsætte koge tiden? Jette
Svar:
Ja til alle spørgsmål :-), bare pas på med at salte for meget
mvh
Tomas
opskrifter.dk
07/11-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Artiskokker med rejer
Kog artiskokkerne til de er møre. Tøm dem og fjern "hår". Fyld artiskokker med fjordrejer...
Tandoorikylling
Tag skindet af kyllingelårene, og rids et par gange i hvert stykke med en skarp kniv. MARI...
Thai tunsalat
Bland fishsauce, limesaft og honning i en lille skål. Skær den friske tun i tern. Læg t...