Mørbradfad

26/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Hovedret

1 timer 0 minutter

30 minutter

8



Fremgangsmåde:

Skær baconskiverne i tern.
Steg bacontern sprøde.
Hak løgene og steg dem sammen med baconen.
Tilsæt tomatpure og fløde.

Skær mørbrad i små bøffer og lynsteg på hver side på en separat pande.
Skær champignoner i skiver.

Anret mørbradbøffer i fad og hæld champignoner, cocktailpølser og bacon/løg sauce henover.
Sæt i opvarmet ovn i 30 min. 180°C.

Kog kartofler med salt i 20 min.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

175 gram Bacon

2 stk Løg

1 dåse Tomatpure

1 stk Svinemørbrad

250 gram Champignon

250 gram Cocktailpølse

2 deciliter Fløde 13%

500 gram Aspargeskartofler

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g