Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Hovedret
1 timer 0 minutter
30 minutter
8
Fremgangsmåde:
Skær baconskiverne i tern.
Steg bacontern sprøde.
Hak løgene og steg dem sammen med baconen.
Tilsæt tomatpure og fløde.
Skær mørbrad i små bøffer og lynsteg på hver side på en separat pande.
Skær champignoner i skiver.
Anret mørbradbøffer i fad og hæld champignoner, cocktailpølser og bacon/løg sauce henover.
Sæt i opvarmet ovn i 30 min. 180°C.
Kog kartofler med salt i 20 min.
Antal personer: 4
175 gram Bacon
2 stk Løg
1 dåse Tomatpure
1 stk Svinemørbrad
250 gram Champignon
250 gram Cocktailpølse
2 deciliter Fløde 13%
500 gram Aspargeskartofler