Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
45 minutter
25 minutter
8
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 175°C. Krydr fisken med salt og peber og læg den i et ovnfast fad. Dryp halvdelen af limesaften over fisken.
Opvarm olien i en stor pande over medium varme. Tilsæt hakket porre og presset hvidløg, svits det i 6-8 min. Tilsæt kokosmælk og resterende limesaft og kog det op, til det er tyknet, ca. 4 min. Rør limeskallen i.
Hæld saucen over fisken. Bag fisken, til den er netop gennemstegt (pas på ikke at give den for meget), det tager ca. 20 min. afhængig af størrelse.
Overfør fisken til et serveringsfad. Rør rundt i stegesafterne i fadet, og hæld dem over fisken som dyppelse.
Pynt med Legro® koriander.
Antal personer: 4
750 gram Laksefilet
4 spsk Limesaft
1 spsk Olivenolie
1 stk Porre
2 stk Hvidløg
1 dåse Kokosmælk
1 tsk Revet citronskal
0.8 deciliter Frisk koriander