Video: Oksekødscurry med kokosmælk
Oksekødscurry med kokosmælkKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 spsk Ingefær
-
1 stk Æbler
-
1 spsk Rød karrypasta
-
1 stk Grøntsagsbouillon
-
1.5 deciliter Vand
-
1.5 deciliter Tør vermouth
-
1 stk Løg
-
250 gram Culotte
-
1 spsk Olie
-
2 tsk Sukker
-
50 gram Kokosmælk
-
50 gram Creme fraiche 18%
Skræl og riv ingefæren.
Skræl og skær æblet i både.
Del hver båd i to.
Pisk kogende vand, vermouth, bouillonterning og karrypasta sammen.
Pil og hak løget i skiver. Skær kødet ud i tynde skiver.
Varm olien i en wok og brun kødet heri.
Skub kødet til siden, tilsæt løg og sukker og brun disse.
Tilsæt æblestykker og ingefær. Hæld væden over.
Bland det hele forsigtigt, læg låg på og lad det simre i 10 min.
Tilsæt kokosmælk og rør forsigtigt til den er opløst.
Til sidst tilsættes creme fraiche og retten smages til med salt og peber.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Squashomelet
Squashen skæres i meget tynde skiver. Varm en pande op og brug halvdelen af olien og smørr...
Karrymuslinger
Rens muslingerne godt, tag skæg væk. Smid de muslinger væk, der ikke lukker sig ved et lil...
Havrebrød
Vand og mælk opvarmes til fingerspidsvarme og tilsættes tørgær og iblandes grundigt. Mel,...