Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Thailandsk
Hovedret
25 minutter
10 minutter
16
Fremgangsmåde:
Kog nudlerne efter anvisning på emballagen.
Pisk jordnøddesmør, mælk, revet ingefær, presset hvidløg, eddike, soja, sesamolie og chili sammen i en lille skål.
I en stor salatskål blandes kogte nudler, agurkestrimler, bønnespirer, revet gulerod, hakkede forårsløg og mynte. Fordel dressingen over denne salat. Vend det hele godt.
Server salaten på en bund af romainesalat og pynt med hakkede peanuts.
Antal personer: 6
250 gram Nudler
1 deciliter Jordnøddesmør
1 deciliter Skummetmælk
1 tsk Ingefær
1 stk Hvidløg
3 spsk Sherryvineddike
3 spsk Sojasauce
1 spsk Sesamolie
0.3 tsk Chili
1 stk Agurk
5 deciliter Adzuki bønnespire
2 stk Gulerod
6 stk Forårsløg
0.5 deciliter Frisk mynte
1 stk Romainesalat
1 deciliter Peanut