Thai nudelsalat

26/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Thailandsk

Hovedret

25 minutter

10 minutter

16



Fremgangsmåde:

Kog nudlerne efter anvisning på emballagen.

Pisk jordnøddesmør, mælk, revet ingefær, presset hvidløg, eddike, soja, sesamolie og chili sammen i en lille skål.

I en stor salatskål blandes kogte nudler, agurkestrimler, bønnespirer, revet gulerod, hakkede forårsløg og mynte. Fordel dressingen over denne salat. Vend det hele godt.

Server salaten på en bund af romainesalat og pynt med hakkede peanuts.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 6

250 gram Nudler

1 deciliter Jordnøddesmør

1 deciliter Skummetmælk

1 tsk Ingefær

1 stk Hvidløg

3 spsk Sherryvineddike

3 spsk Sojasauce

1 spsk Sesamolie

0.3 tsk Chili

1 stk Agurk

5 deciliter Adzuki bønnespire

2 stk Gulerod

6 stk Forårsløg

0.5 deciliter Frisk mynte

1 stk Romainesalat

1 deciliter Peanut

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g