Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Marokkansk
Bagværk
45 minutter
5 minutter
8
Fremgangsmåde:
Bland mel, gær, salt, sukker og vand og ælt det til en dej. Hæld vandet fra kikærterne og læg dem midt i på dejen.
Knus korianderfrø og spidskommen i en morter. Mas kikærterne og ælt dem og krydderierne ind i dejen. Når dejen er blevet glat, rulles den sammen til en pølse. Skær dernæst dejen i skiver (der bliver omkring 12 brød af portionen til 6 personer). Rul skiverne ud, så de bliver helt flade.
Bag de flade brød direkte på risten ved 240-250°C i 3-4 minutter. Man kan fryse dejen inden brødene bliver bagt.
Antal personer: 6
1 kg Hvedemel
15 gram Gær
30 gram Bordsalt
30 gram Sukker
0.5 deciliter Vand
1 dåse Kikærter
1 spsk Korianderfrø
1 tsk Spidskommen