Marokkansk fladbrød

24/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Marokkansk

Bagværk

45 minutter

5 minutter

8



Fremgangsmåde:

Bland mel, gær, salt, sukker og vand og ælt det til en dej. Hæld vandet fra kikærterne og læg dem midt i på dejen.

Knus korianderfrø og spidskommen i en morter. Mas kikærterne og ælt dem og krydderierne ind i dejen. Når dejen er blevet glat, rulles den sammen til en pølse. Skær dernæst dejen i skiver (der bliver omkring 12 brød af portionen til 6 personer). Rul skiverne ud, så de bliver helt flade.

Bag de flade brød direkte på risten ved 240-250°C i 3-4 minutter. Man kan fryse dejen inden brødene bliver bagt.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 6

1 kg Hvedemel

15 gram Gær

30 gram Bordsalt

30 gram Sukker

0.5 deciliter Vand

1 dåse Kikærter

1 spsk Korianderfrø

1 tsk Spidskommen

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g