Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Forret
20 minutter
20 minutter
11
Fremgangsmåde:
Dræn tunen og del den i flager med en gaffel. Bland tun, hakket kål og reven gulerod.
Bland yoghurt, tomatpure, salt og peber i en lille skål, rør det godt sammen. Smag til med sødemiddel. Tilsæt dette til tunblandingen og rør godt.
Rist brødet. Anbring en skive brød på hver tallerken og dæk den med salatblade. Fordel tunblandingen herpå. Arrangér agurkeskiver oven på tunfyldet og strø med en anelse paprika.
Antal personer: 6
2 dåse Tun i vand
100 gram Hvidkål
2 stk Gulerod
1 deciliter Yoghurt naturel
3 spsk Tomatpure
1.5 tsk Bordsalt
0.5 tsk Peber
6 stk Brød rug - lyst i skiver
0.5 stk Salat nr. One (Grønt /rød salat)
0.5 stk Agurk
1 tsk Paprika