Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Tilbehør
30 minutter
1 timer 30 minutter
9
Fremgangsmåde:
Bag kartoflerne i ovnen på 200°C i en time eller til de er møre. Afkøl.
Svits hakkede løg og knust hvidløg i smørret.
Tag indholdet ud af kartoflerne med en ske og mos det. Pisk mosede kartofler, løgblandingen, lun skummetmælk, citronskal og peber sammen. Bland hakket persille og dild i.
Hæld fyldet tilbage i kartoffelskrællerne. Krydr med lidt paprika. Bag de fyldte kartofler i ovnen i yderligere 30 min.
Antal personer: 6
6 stk Bagekartoffel
1 stk Løg
1 spsk Usaltet smør
1 stk Hvidløg
0.5 deciliter Skummetmælk
1 spsk Frisk dild
1 knsp Hvid peber
1 tsk Revet citronskal
1 spsk Frisk persille