Ferskendessert med is

16/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Dessert

40 minutter

20 minutter

7



Fremgangsmåde:

De afdryppede ferskner lægges i et ildfast fad med den runde side op (gem lidt saft fra fersknerne).

Abrikosmarmeladen røres med ferskensaften og saft fra citronen til en jævn sauce, der hældes over fersknerne.

Læg marcipanen i tynde skiver over fersknerne. Hak mandlerne og drys dem over
det hele.

Desserten kan laves i forvejen og så sættes den i en 200°C varm ovn i ca 15 min. (nederst i ovnen) før servering.

Isen røres blød og smages evt. til med cognac eller likør, og serveres
til de lune ferskner.

Pynt med mynte blade



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

350 gram Abrikosmarmelade

0.5 stk Citron

200 gram Marcipan

50 gram Mandler

1 liter Vanilleis

1 spsk Cognac

8 kvist Frisk mynte

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g