Varme gedeoste-toats med rosmarin, valnød og honning

Varme gedeoste-toats med rosmarin, valnød og honning
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Forret

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Agurkerulle med selleri, gulerod og purløg

Vegetar
Vegansk Mad

Skær selleri og gulerod i strimler på ca. 7 cm. længde. Skær en skive på langs ad agurk...

  1
Sværhedsgrad: 3,0 / 5
Opskrift

Bagt chokoladekage med pære og fennikel

Vegetar

Smør en springform (24 cm i diameter) med smør og drys formen med sukker. Hæld det oversky...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Popcornkage

Vegetar

Beklæd en aflang eller rund kageform med bagepapir eller folie. Bland popcorn, chokolad...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag