Varme gedeoste-toast med rosmarin, valnød og honning

Varme gedeoste-toast med rosmarin, valnød og honning
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Forret

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Fiskedeller

Fedtfattig mad
Fiskeretter

1. Bland den hakkede fisk med: - æg - kartoffelmel - mel - salt - peber - muskat -...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Acapulcokylling

Stærk mad
Proteinrig mad
Fjerkræ

Kog bouillonenTilsæt derefter kylling, finthakket løg, sherryvineddike, hakket hvidløg, ol...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Mexicanske kødboller med salsa

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Fjern skorpen og riv brødet i grove stykker og opblød det med mælken i en skål i 2 minutte...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag