Varme gedeoste-toats med rosmarin, valnød og honning

Varme gedeoste-toats med rosmarin, valnød og honning
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Forret

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Fisk - Stegt sej

Proteinrig mad
Fiskeretter

-Varm lidt olivenolie på en pande og rist fisken 2 - 3 minutter på hver side. Krydr med s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Pandebrød

Vegetar

Bland rugmel, bagepulver, sukker, salt og hvedemel i en skål (hold lidt hvedemel tilbage)....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Rullesteg af kylling

Fjerkræ

Krydr kyllingebrystet med salt, peber, hvidløg og finthakket salvie og læg appelsinskiver...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag